FALL-WINTER 2012 ACCESSORIES

Télen elég gyakori a ‘nincs ruhám, nem tudom mit vegyek fel’ hiszti, hiszen sokkal nehezebb csinosan öltözködni a sok réteg ruha alatt. A kötöttpulcsik könnyen unalmassá válhatnak, és a színek, minták kombinálására is sokkal kevesebb esélyünk van, mint nyáron. Az idei tél legfeltűnőbb kiegészítőivel azonban minden szettedet megbolodíthatod kicsit, ahogy azt a tervezők is megmutatták már az ősz-téli showkon. Első körben nézzük az ékszereket és öveket!

 STATEMENT NECKLACES

Minél feltűnőbb és színesebb, annál jobb! Ne félj a merész mintáktól és formáktól, hiszen ezek lesznek azok amik rád irányítanak minden tekintetet. Egy fekete farmer, egy fehér póló és egy ilyen statement nyaklánc a hétköznapok szürkesége ellen bátran bevethető, de egy partiba még inkább! Ha ilyen nyakláncot viselsz, igyekezz egyszínű, vagy kevésbé díszített felsőt választani, a legfontosabb, hogy a top vállán ne legyen semilyen díszítés.

DESIGNER PIECES

Shourouk

Carven

Akong

HIGH STREET PIECES

H&M

Zara

Stradivarius

BELTS

Már egy jó ideje kimentek a divatból a vastag gumírozott övek, helyettük most a két véglet, a vékony sikkes és az extravastag bőr deréköv hódít. Kabátra, ceruzaszoknyához, egyberuhához, peplum tophoz és szinte bármihez bátran bevethető. Itt is érvényes a minél feltűnőbb annál jobb elv, úgyhogy ha találsz egy extravagáns feltűnő darabot, még ha először giccsesnek is gondolod , próbáld fel, lehet hogy végül ő lesz a legjobb barátod ebben a szezonban (bőven találsz ilyeneket a Zarában és Stradivariusban például).

DESIGNER PIECES

Balmain

Rag and bone Fendi

HIGH STREET PIECES

Zara

Topshop

Parfois

PEPLUM BELTS

A Louis Vuitton 2o1o-es évi őrülete, amit ki tudja miért, még csak most kezdtek el legyártani az olcsóbb verziókban. Főleg ceruzaszoknyákhoz és egyenes vonalú ruhákhoz megy, de egyesek még fekete nadrággal párosítva is bevállalják.

DESIGNER PIECE

Louis Vuitton

HIGH STREET PIECES

H&M

Asos

Zara

EARRINGS

A statement fülbevalók is hódítanak már egy ideje, de a divatbloggereken kívül nem sok ember mászkál ilyenekkel a fülében. Egy partiszettnek attól még izgi kelléke lehet, és még azon sem kell aggódnod, hogy a súlya miatt egy pár órán belül úgy érzed, majd’ leszakad a füled. A high street márkák darabjai mind műanyagból vannak, de szerencsére mégsem tűnnek ‘made in China’ gagyinak.

DESIGNER PIECES

Dannijo

Fenton

Mawi

HIGH STREET PIECES

H&M

Parfois

Mango

COLLARS

Pólóhoz, inghez, pulóver alá, ha a szettedbe szeretnél egy kis kislányos cukiságot vagy éppen maszkulin feelinget vinni. A Marni kezdte még ezt a gallér-őrületet valamikor 2o1o-ben, és azóta rendíthetetlenül tartja magát ez a trend, mind a designereknél, mind a high street üzletekben. Válassz színeset, csillogót vagy egyszerű fehéret, ez a kis darab különleges csavart fog vinni minden szettedbe.

DESIGNER PIECESDannijo Marni 

HIGH STREET PIECES

Stadivarius Parfois

Hozzászólás