PHOTO OF THE YEAR?

A mai reggelem azal indult, hogy megláttam ezt a gyönyörű fotót Mariacarla Boscono-ról és első gyermekéről, amint épp a Givenchy kampányában pózolnak és kb.2 percig csak ültem és bámultam. Az anyuka egyébként várandósan is pózolt már több magazinnak is, azok az anyagok is gyönyörűek voltak, de ez a kép nálam tényleg mindent visz! Ha jól tudom, ez volt a bébi, Marialuca első hivatalos megjelenése, így rögtön meg is osztottam Veletek a Facebookon is. A fotókat a Mert&Marcus páros készítette, a stylingért Carine Roitfeld és Katy England volt a felelős. Egyszer már írtam Carine-ről a CR Fashion book kapcsán, melynek első kiadásában a gyerekek és a babák kapták a főszerepet, mint ahogy ebben a kampányban is. Akkor már megjegyeztem, hogy a szerkesztő újabban nagyon odavan a kisbabákért, és úgy általánosságban a születés-újászületés gondolatáért. Nekem nagyon tetszik Carine legújabb szenvedélye, ami valószínűleg nem rég született unokájának tudható be, és szerencsére a Givenchy is ezt az irányvonalat válsztotta jövő tavasz-nyárra. Az egész koncepció nagyon találó, hiszen Mariacarla Boscono már annyi kampányt készített Riccardo Tisci-vel és a Givenchy-vel, hogy saját bevállásuk szerint ők már lassan egy családnak számítanak. A kampányban szerepel még egyébként Kate Moss és Marina Abramovic is.

givenchy-2

Az egész koncepciót nagyon különlegesnek tartom, hiszen végre jól esik valami családiasat és barátságosat is látni a Givenchy sikkes, szigorú, fekete-fehér fotóin. Mondjuk még így is egy kicsit érdekes, hogy az újdonsült anyuka milyen mereven és ridegen tartja szegény gyereket a kezében, de talán pont ez az a mozzanat ami nálam ezt a képet egy örök kedvenccé fogja tenni. Riccardo Tisci azt nyilatkozta, ezzel a képpel az volt a célja, hogy egy olyan szeretetteljes és intim mozzanatot örökítsen meg, amit a mai rohanó világban nehéz megtalálni. Sikerült!

Mariacarla Boscono természetesen teljes elragadtatással nyilatkozott a fotóról és kislányáról, és megosztotta az olvasókkal hihetetlen boldogságát. Elmondása szerint a Givenchy fontos pozíciót foglal el az életében, és boldog, hogy ezt (ha csak egy fotózás erejéig is) végre családjával is sikerült összekötnie. Igaz, hogy ő már egy igazi modell ikon, de azért remélem ezek után is ugyanolyan gyönyörű editorialokkal és kampányokkal fog meglepni minket, mint eddig. Vegyen csak példát Sasha Pivovarova-ról!

(Az interjúk forrása a style.com)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s