LAGERFELD MACSKÁJA

Lagerfeldnek pár hónapja sikerült elintéznie, hogy az egész divatvilág az ő új cuki cicuskájának a képét nézegesse. De szó szerint, a Vogue-tól a New York Times-ig mindenki… A következő lépés az volt, hogy Karl táskát nevezett el a cicáról. A napokban pedig azt nyilatkozta, hogy Choupette-t mostmár híresebbnek tartja, mint saját magát.

“Tudod, én személy szerint nem gondolom úgy, hogy híres lennék. De Choupette most nagyon népszerű. Ő lett a leghíresebb macska a világon!”

Choupette-nek (akinek neve egyébként cuki-t jelent franciául) három cselédje van, hogy vigyázzanak rá, amíg a papa dolgozik, kifestik a karmait és 10 naponta meg kell látogatnia az állatorvosát egy vizitre. Természetesen nem Lagerfeld viszi, nem akarja, hogy a cica emiatt megharagudjon rá…

Éppen twittel 🙂

Choupette Lagerfeld-nek  már saját Twitter accout-ja is van, lassan 12.000 rajongóval. Egyébként mikor ránéztem a Twitterjére, megértettem, hogy az emberek miért vannak ennyire oda érte. Kövessétek be, nagyon cuki twittjei vannak!

Egyébként abszolút érthető Lagerfeld buzgósága. Nincs gyereke, 10 éve azt nyilatkozta, hogy 20 éve nem volt senkije, szóval beszerzett egy macskát, hogy legyen kit elkényeztetnie. Igaz, hogy egy kicsit túlzásba viszi, de hát tudjuk, mennyire sznob. De legalább egy kicsit családcentrikusabbnak tűnik, nem olyan ridegnek és arrogánsnak mint eddig (amiért egyébként a legtöbben imádják). De azért nem lennék szegény macska helyében, rendesen össze lehet zavarodva.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s