A LOUBOUTIN KIÁLLÍTÁS

Mikor meghallottam, hogy a Louboutin márka 20 éves fennállásának tiszteletére Londonban kiállítást rendeztek, rögtön fogtam magam és meg sem álltal a London Bridge-nél található Design Múzeumig. A kiállítás Louboutin legművészibb és legkülönlegesebb cipőcsodáit vonultatta fel, vörös szőnyeg, páholyok és Dita von Teese kséretében. A szervezőknek tökéletesen sikerült megidézniük Louboutin párizsi világát : a teremben helyet foglalt egy körhinta, amelyen cipők voltak elelyezve, egy hatalmas színpad, előtte vörös bársony páholyokkal, hogy mindenki nyugodtan élvezhesse Dita von Teese előadását, amelyet hologrammal varázsoltak a színpadra. 

A kiállítás része volt a fétis szoba is, ahol a legextrémebb, hordásra abszolút alkalmatlan cipőcsodák kaptak helyet, a használatukat bemutató fotók mellett. 

Louboutin az Yves Saint Laurent számára tervezett cipője is bemutatásra került. Különlegesnek számítanak ezek a darabok, hiszen ez volt az egyetlen alkalom, mikor az YSL egy másik márkával társult.

A kiállításon bemutatták a tervező karrierjének kezdetét majd későbbi alakulását is, és az ez idő alatt készült leghíresebb és legnépszerűbb alkotásait.

A ‘halcipő’

A kiállítást imádtam, egyszerűen leírhatatlan érzés, mikor egy párizsi hangulatot árasztó, elegáns teremben csak te vagy és több száz pár Louboutin cipő. Ez a tárlat még arról is meggyőzött, hogy ezeknek a cipőknek a több ezer dolláros áruk reális, mert ezek már nem lábbelik, hanem igazi műalkotások. Mostmár értem Victora Backhamet például, aki még a gyerekeivel az ölében is mindenhová 20 centis sarkú Louboutin cipőkben rohangál.

A képek telefonnal készültek, szóval bocsi a minőségért…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s