HOGYAN LEGYÜNK BOLDOGOK?

Örömmel tudatom veletek, hogy mostantól újabb rovattal bővül a FashionKick. Mától már nem csak a divatmagazinok és a shopping utcák titkait fürkésszük ki, de a női lélekét is. Bármilyen óhaj, sóhaj, kérdés, témajavaslat felmerülne, azt kommentben vagy a fashion.kick.blog@gmail.com e-mail címre várjuk! 

Mindenki életében volt már rossz időszak, miután kiléptünk egy kapcsolatból, amiről azt hittük, hogy tovább tart, miután hosszabb időre összevesztünk a legjobb barátnőnkkel, vagy egyszerűen csak minden körülmény kedvetlenségbe, boldogtalanságba ejtett minket. Ilyenkor mindenki úgy érzi, hogy semmi és senki nem fogja kihúzni ebből a hangulatból, továbbá, hogy senki nem érti meg a problémáit. Ugyanakkor van, amikor csak simán bal lábbal kelünk fel, és ez valahogy elrontja az egész napi hangulatunkat.

Ha most olvasod ezt a bejegyzést, és éppen ebben a depressziósabb időszakodban vagy, vagy csak egyszerűen rád illik a leírás, akkor pár dolgot talán hasznosnak fogsz találni.

Tudom, hogy problémák mindig vannak, és olyan dolgok történnek velünk, amik elveszik a kedvünket, de ha nem hagyjuk, hogy ezek elhatalmasodjanak rajtunk, akkor hamar visszatér a jókedvünk. Ha bármilyen rossz gondolat jutna eszedbe, ha elkezdenél agyalni azon, hogy miért hagyott ott a barátod, akkor egyszerűen csak gondolj arra, hogy minden okkal történik. Minden kapcsolat, azért ér véget, mert nem az a neked megfelelő. Gondolj arra, hogy ezután egy olyat fiúval találkozol, aki miatt érdemes volt szinglinek lenned egy kis ideig. Ha ebbe belegondolsz, már nem is tűnik olyan értelmetlennek az egész, nem? Ezt mindig tartsd észben, és mindig gondolkodj pozitívan, és sose használd a NEM szót. 

Ez az elmélet akkor is érvényes, hogyha csak bal lábbal keltél fel. Lehet, hogy tudod, hogy holnapra már teljesen jó kedved lesz, de miért is pazarolnál el egy teljes napot az életedből, amikor ha összeszeded magad, és pozitív dolgokra gondolsz, akkor könnyen átlendülsz a rossz kedveden, és folytathatod a napodat úgy, ahogy azt azt megelőzőeket tetted.

Talán az, hogy mindent pozitívabban fogunk fel, nem elég.

Mosolyogj nagyon sokat! Ez is fontos. Azt nem garantálom, hogy az első mosolyod nem lesz erőltetett, de ha rámosolyogsz másokra, és visszamosolyognak rád, akkor már az igazi mosolyod is könnyebben jön, és ha mosolyogva kommunikálsz másokkal, akkor az ő jókedvük átragad majd rád.Ezek mellett nagyon fontos még, hogy ha már mosolyogva és pozitívan gondolkodsz, akkor se állj meg itt.

Szervezz programokat a barátaiddal, menjetek el shoppingolni. A vásárlás és az új ruhák mindig feldobják az embert.

Bulizzatok egy jót! Ez nemcsak feszültséglevezetés, de akár új emberekkel, új szerelmekkel is megismerkedhetsz. Tánc közben felszabadultabb vagy, és ha igazán kitombolod magad, akkor könnyebben lepregnek rólad a rossz dolgok.

Menj el a konditerembe, aerobicozz, fuss vagy gyalogolj nagyobb távokat! Ezek is mind segítenek, hogy levezesd a feszültséget, ha zenét hallgatsz közben, feldobja a hangulatot, és ha benned van az érzés, a sikerélmény, hogy “ Igen, megcsináltam! “ akkor megintcsak pozitív energiák szabadulnak fel.

Ezek után, már nincs más hátra, mint bevetni ezeket a praktikákat, és garantáltan elillan a rosszkedved.

Írta : Soós Alexandra

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s