CRYSTAL RENN : PLUS SIZE-BÓL ZERO

 Crystal Renn napjaink egyik legismertebb és legkeresettebb plus size modellje. Kevés olyan modell van, aki az övéhez hasonló méretekkel olyan magazinoknak dolgozhat, mint a Vogue, Interview, Harper’s Bazaar…vagy éppen olyan márkáknak, mint a Chanel.

Karrierje 14 éves korában kezdődött, mikor az utcán leszólította egy modellügynök, Clinton-ban, a szülővárosában. A modellkedés feltétele az volt, hogy le kellett adnia pár kiót, ami odáig fajult, hogy evési zavarokkal kezdett küzdeni, és sokáig anorexiában szenvedett. Betegsége után 32 kilót hízott, így plus size modellként kezdett dolgozni. Ekkor kezdett el a legnagyobb magazinoknak fotózni, és a Chanel is szerződtette, ami külön érdekes, hiszen Lagerfeld köztudottan a sovány modelleket preferálja.

Akkor így nézett ki


Mostanában azonban nem is a karrierje, inkább a fogyása miatt foglalkozik vele a média. Ősszel többen támadták, kritizálták nagy mértékű fogyása miatt, egyesek “kiábrándultak” belőle, mint plus size modellből. Sokan féltek, hogy ő is anorexiásra fogy a többi modellt követve. A modell erre azzal reagált, hogy ahhoz, hogy ő a méreteit meg tudja tartani, folyamatos evési rohamokat kell beiktatnia, ami egy ugyanolyan betegséget eredményez, mint az anorexia. Azt nyilatkozta a Ford modelsnek adott interjújában, hogy már nem akar több evési zavarral küzdeni, csak egészséges, normál életet élni.

Tehát így nézett ki a fogyása után a W Korea címlapján és az Interview magazinban:

Nemrég egy rendezvényen készültek róla fotók, ahol ha jól megnézzük, már  ki sem tűnik a normál modellek közül.Vagyis mondhatjuk azt, hogy mostmár nem is plus size modell. Mindenki találgat, hogy valójában minek köszönhető Crystal fogyása, szerintem elképzelhető hogy egyszerűen a környezete erre inspirálta. Bekerült a topmodellek világába, ahol mindenki sovány, és ha már ennyi lehetőség megynyílt előtte, így akarta még előrébb vinni karrierjét.

Előtte- utána

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s